Är vi tvillingsjälar?

Hej!
Jag har träffat en tjej o vi jämförde våra linjer i händerna o dom var skrämmande lika, även ärren var det, livslinjen är lång o obruten likaså ödeslinjen. Vad betyder det? Har jag träffat den rätta?

Mvh JohanSvar:

Hej Johan

Så fint att ni har hittat kärleken! Det verkar som om ni har många gemensamma nämnare, men så lätt är det tyvärr inte att säga om ni är rätta för varandra. Säkert är ni det just nu i alla fall, och vem vet? Ni kanske till och med kommer att älska varandra livet ut.

Att livslinjen är lång och obruten låter som ett gott tecken, om den dessutom är bred, går ut till mitten av handen och har en hälsosamt ljus röd färg är det ännu bättre.

Vad gäller ödeslinjen så säger den en hel del när man har den men det betyder inte att det är dåligt att sakna den.   En skådespelare till exempel har en massa olika roller och då kan avsaknaden av en ödeslinje vara bra.  Om ödeslinjen i din och din flickväns hand ser likadana  OCH börjar på samma ställe tyder det på att ni både har liknande erfarenheter och inställning till saker och ting.  Börjar ödeslinjen långt ner i handflatan, så är det sannolikt att du/ni tidigt visste vad ni ville göra i framtiden. Här bör man absolut kolla vilken sträckning linjen har – om den tar en ny väg ett tag så tyder det på att även du gör det, du kanske får ett nytt intresse eller provar på ett nytt arbete. 

Andra viktiga faktorer att titta på för att avgöra om ni passar ihop är kärlekslinjen och handens form och färg.  Men mest avgörande är förstås hur ni själva känner.

Jag önskar er allt gott!

Monic

Frågor och svar

Hej!

Jag är intresserad av handtydning och såg att du håller på med det. Jag har en fråga till dig som jag inte får svar på men som du kanske vet svaret på? Jag undrar vad det betyder när man har extremt rynkiga handflator? Jag är drygt 30 år bara och har så mkt smålinjer i händerna att det knappt går att urskilja de stora linjerna tex livslinje huvudlinje etc. Vad betyder detta? Min man har likadana händer. Har detta med personligheten att göra? (Vi är ganska lika som personer)

Stort tack på förhand!

Mvh Lena


Svar: 

Hej Lena!

Jag kan tyvärr inte ge ett absolut svar utan att ha sett era händer men det kan finnas flera anledningar till att de är rynkiga. Ibland föds det människor som redan vid födseln är kloka och visa, man brukar säga att de har levt många liv och tar med sig visdomen in i sin nya inkarnation - och en mängd linjer i händerna.

Men som regel tyder en mängd linjer i händerna på stor känslighet och nervositet.

Har du tittat efter vilket element som dominerar hos er? Någon av er kanske är övervägande luft?  Arbetar någon av er med kommunikation, som forskare, inom massmedia, eller resebyrå ökar chansen att handen är luft.  Typiska personliga drag är att man gillar att diskutera, att hålla sig välinformerad om olika saker i samhället, ofta är man teknisk, men inte alls alltid. En lufthand  kännetecknas av en fyrkantig handflata och långa fingrar, i alla fall lika långa som handflatan. Handen kan ha många linjer men de brukar i regel vara klara och väldefinierade.  Men en lufthand som också är mycket känslig kan förstås ha fler linjer. I regel har en person med elementet luft som dominerar svårigheter att känna och uppleva, istället analyserar och strukturerar de. Känslor undertrycks och blir till problem, vilket kan visa sig i handen som ett nätverk av tunna linjer. För att vara säker måste man studera en mängd andra tecken och former.  

Vattenhanden är också tänkbar.  Där finns inte så sällan ett rikt nätverk av tunna linjer. Andra kännetecken är den avlånga handflatan som du säkert vet, och fingrar som åtminstone är lika långa som handflatan, ofta längre. En person med element vatten som dominerar är ofta känslig och emotionell.  Arbetar du eller din man som musiker, konst eller med vård? Det gör ofta vattenhänder.

Så spännande att ni har likadana händer! För skojs

skull kan jag nämna hur ni kan passa ihop om ni nu är

luft och/eller vatten.

Luft och luft: Är en bra kombination, båda stimulerar och väcker spänning hos den andre.

 Luft och vatten: Lufttypen är egentligen känslomässigt sett alltför sval och avståndstagande för vattenhanden. som ju vill ha romantik, och risken finns att den personen blir för beroende av sin partner för att passa lufttypen som är mer självständig. Men – om ni båda möts på ett konstnärligt plan har ni goda chanser att komma överens.

Bästa hälsningar

Monic