Om Monic Arvidson W

Jag skriver. För barn och ungdomar i genren fantasy, och surrealistiska noveller för vuxna. Dessutom är jag kursledare i kreativt skrivande/Våga skriva på Folkuniversitetet i Uppsala. Ett fantastiskt roligt och stimulerande jobb!

Du hittar mina barn- och ungdomsböcker på länken här nedan:

https://www.phantasiaforlag.se/

Som motvikt till skrivandet målar jag. I acryl och i olja.  Det senaste året har jag mest målat kaxiga strutsar. De hittar du under fliken måleri.

Om du vill veta mer om mina skrivarkurser kan du kika här:

https://www.folkuniversitetet.se/kurser-utbildningar/kommunikation-och-skrivande/skrivande/att-borja-skriva/uppsala/vaga-skriva/

 

Vill du har ett skrivtips som jag anammar? Skriv något du själv skulle vilja läsa. Använd dig av det du vet och är intresserad av. Gå en skrivkurs. Tro på dig själv och din ide'.

Ett annat tips är att bilda en skrivgrupp med likasinnade. I "min" skrivgrupp stöttar vi varandra förutom att ,tispa om böcker och tävlingar.  De betyder mycket för mig. Det är ett trevligt gäng som också har blivit goda vänner. 

 

Sagt om Minna och monsterungen: Recensionscitat av Lena Köster, Litteraturmagazinet:
Minna - en älva också för vuxna

Recension av Helena Anna Birgitta Hedström
Välskriven, rolig och spännande ungdomsfantasy!

DRAKEN I STENEN 5-8 år, rysligt spännande perfekt för högläsning

PHANTASIA FÖRLAG

 

https://www.phantasiaforlag.se/

Kommentarer

30.01.2015 21:36

Greenman

Helt underbar sida & en lika underbar författarinna med hjärta, sann glöd & kreativitet! Otroligt värdefullt, i dagens hårda, och prövande värld! :o)